Team Kaishin Almere/Team Agua Almere scoort goed op Limburg Open!

John Wurtz2012

Zaterdag 13 oktober gingen Natasja van Suijdam, Henk Heneweer en Michel Ras vanuit Almere richting Meeuwen-Gruitrode te Belgiƫ, om mee
te doen aan de Limburg Open! Henk Heneweer moest als eerste aan de bak en vocht in de -88,3 kg Adults Elite Division, zijn eerste partij was meteen tegen een Black Belt! Henk verloor helaas deze partij op 3 advantage, de tegenstander van Henk, een sterke en technische Pool, wist uiteindelijk de division te winnen door de rest van zijn partijen te winnen op submission!
Daarna was Natasja aan de beurt. Natasja vocht in de +63 kg Blue Belt Division, Ze vocht erg goed en liet solid BJJ zien, door een van partijen te winnen met 15-0, wat uiteindelijk resulteerde in de 2e plek. Ook deed ze mee in de Open Klasse, ook hier wist Natasja een podiumplek te behalen en wist de 3e plek te bemachtigen.Als laatste vanuit Almere van Michel Ras aan de beurt, Michel vocht in de -82,3 kg Blue Belt Division. Michel wist al zijn partijen te winnen en liet zien dat met hard trainen je alleen maar beter kunt worden.Hij vocht erg goed, waardoor hij dan ook de 1e plek wist te bemachtigen.
Als Team deden we het ook erg goed, er deden ook vechters mee vanuit Team Agua Amsterdam en Team Agua Den Haag, die ook in de prijzen vielen waardoor we als eindresultaat ook de Team Beker wisten te bemachtigen!!

Op de foto van links naar rechts: Natasja, Michel, Henk, Chango en Youri.