Jesmine Latrach en Rafael Cipriano halen podium bij Abu Dhabi Trials Milaan 2012

John Wurtz2012

 

JesmineMilaan2

Tijdens de eerste partij van Jesmine in haar eigen gewichtklasse ging ze door haar rug
tijdens het uitvoeren van een worp. Hierdoor was haar tegenstander in staat om de rug te pakken en vervolgens de partij af te ronden met een choke. Gelukkig was de strijd nog niet verloren en kon Jesmine nog steeds de finale behalen. Tim Willemsen en Rafael Cipriano moesten aan te pas komen om Jesmine mentaal voor te bereiden op de volgende partijen en dat heeft geholpen. De tweede partij wist Jesmine te winnen door haar tegenstander in de laatste minuut te passeren. De 3e en tevens de finale partij die Jesmine moest vechten was tegen de zelfde tegenstander als de eerste partij. Vanwege haar rugklachten ging Jesmine deze partij anders vechten ze wist deze partij te winnen door takedowns en passings. Jesmine had zich geplaatst voor de open gewicht klasse. In de open gewichtklasse heeft Jesmine 3 partijen gevochten. De 1e won ze op punten. De 2e won ze op punten(takedowns). De finale won Jesmine op armklem(en veel punten verschil). Hiermee heeft Jesmine zich geplaatst voor het hoofdtoernooi in Abu Dhabi.

rafMilaanOok Rafael deed mee aan dit toernooi. In zijn eigen gewichtklasse won Rafael de eerste partij op punten. De 2e partij won hij op een armbar. De finale won hij op bow en arrow choke. Hiermee plaatste hij zich voor de open gewichtklasse. De eerste en tweede partijen won hij op punten. Vervolgens won hij de 3e partij op armbar. Helaas werd hij daarna gediskwalificeerd vanwege zijn judo achtergrond. Het was een mooi toernooi.

Tim was ook nog mee naar Milaan.

Tim zou meedoen aan dit toernooi, maar in de aanloop naar dit toernooi had Tim zijn knie erg verdraaid en kon dus niet mee doen. Echter heeft hij Jesmine en Rafael mentaal door het toernooi geholpen en voor zijn teammates klaar gestaan.