Henk Heneweer en Jesmine Latrach Nederlands Kampioen Braziliaans Jiu-Jitsu!

John Wurtz2012

Afgelopen zaterdag vond het Braziliaans Jiu-Jitsu toernooi de Dutch Open plaats in Oss. Er deden verschillende vechters vanuit diverse Europese landen hier aan mee. Allen streden erg hard in de diverse gewichtsklassementen en divisions.
Vanuit Team Kaishin Almere/Team Agua Almere deden er ook verschillende vechters mee aan dit evenement. Henk Heneweer wist in de hoogste klasse -94,3 kg Brown/Black Belt division in de finale een Black Belt te verslaan met 2-0, waardoor Henk Nederlands Kampioen werd.
Jesmine Latrach wist in haar klasse +60 kg Blue Belt en Open Elite division al haar partijen te winnen, waardoor ook Jesmine Nederlands Kampioen werd.
Ook de andere vechters van Team Kaishin Almere/Team Agua Almere vochten mooie partijen, hieronder de uitslagen van het Team:
Henk Heneweer: Nederlands Kampioen -94,3 kg Brown/Black Division
Jesmine Latrach: Nederlands kampioen +60 kg Blue Belt en Open Elite Division
Mariska Gerritsen: 2e plek +60 kg Blue Belt en 2e plek Open Elite Division.
Rick Bolten: 2e plek -94,3 kg Blue Belt Division
Tim Willemsen: 2e plek -88,3 kg White Belt Division
Tevens wisten we als Team Kaishin Almere/Team Agua Almere/Team Agua Amsterdam/Team Agua Den Haag en Team Agua Rotterdam de prijs Best Team binnen te slepen!!
Iedereen van het Team bedankt voor hun support en inzet tijdens het toernooi, ook een extra dank aan de sponsors van Henk Heneweer (www.groundfighter.eu en Kyäni)