Goud, zilver en brons voor Team Kaishin vechters op het Braziliaans Jiu-Jitsu toernooi Amsterdam Open, in Sporthallen Zuid.

John Wurtz2010

Afgelopen zondag deden er verschillende vechters van Team Kaishin mee op het internationale toernooi te Amsterdam. Piotr Tynetka vocht hier zijn 1e toernooi in de White Belts -82,3 kg Klasse. Piotr vocht een goede partij, waarbij hij zelfs 3x uit een armklem wist te ontsnappen. Piotr stond op punten voor, maar helaas verloor hij uiteindelijk toch de partij door submission.
Maryn Duijvelshof (White Belts -82,3 kg) en Michel Ras (White Belts -94,3 kg) wonnen ieder hun 1e partij op submission (armklem) en verloor hun 2e partij. In de Open Klasse White Belts wist Michel Ras ook zijn 1e partij te winnen op submission (armklem), maar verloor helaas zijn 2 partij.
Jesmine Latrach (Open Klasse +63 kg) en Natasja van Suijdam (Open Klasse +63 kg) vochten hele goede partijen, waarvan gezegd mag worden dat Natasja haarzelf ontsteeg tijdens dit toernooi. Dit resulteerde dan ook in een 2e plaats en voor Jesmine een 3e plaats.
1e plaats: Henk Heneweer Elite Klasse Purple Belt en hoger -94,3 kg)
2e plaats: Natasja van Suijdam Open Klasse +63 kg
3e plaats: Jesmine Latrach Open Klasse +63kg